ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

– Η χρέωση της αποστολής προκύπτει από το βάρος ή και τον όγκο του προϊόντος και από την “προσβασιμότητα” του τόπου αποστολής. Για την αποστολή χρησιμοποιούμε την ACS  Courier & μεταφορική εταιρία. Στην περίπτωση διαμονή σας σε κάποια δυσπρόσιτη περιοχή εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα παράδοσης στο υποκατάστημα της courier,με αυτό τον τρόπο αποφεύγετε extra δαπάνες μεταφορικών.

-Ελάχιστα μεταφορικά είναι 5,00€ για courier και αντικείμενα μικρού όγκου.

-ΔΩΡΕΑΝ για όσα προϊόντα θέλετε να σταλθούν σε μεταφορική εταιρία της προτίμηση σας. Αποστολή την επόμενη εργάσιμη.

-ΔΩΡΕΑΝ τα μεταφορικά εντός Αθηνών και άνω των 100€.

-Μεγάλη Προσοχή σε προϊόντα που είναι εύθραυστα όπως υαλικά – πορσελάνες – ανοξείδωτες επιφάνειες και γενικά κάθε είδους ζημιά που μπορεί να προκύψει καμία ευθύνη δεν αναλαμβάνουμε σε περίπτωση που δεν το αναγράψετε στο Δελτίο Αποστολής. Ειδικά στην Αθήνα τα πληρώματα των φορτηγών θα μπορέσουν να βοηθήσουν στο άνοιγμα των συσκευασιών.

– Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται τις εργάσιμες μέρες και ώρες. Μπορούμε να παρέχουμε παράδοση με ραντεβού, με επιπλέον επιβάρυνση. Στην περίπτωση αυτή η επικοινωνία με το κατάστημα είναι απαραίτητη.

– Προσοχή! Στην περίπτωση που κατά την παραγγελία σας δηλώσετε παραλαβή από την έδρα μας, και τα προϊόντα έχουν ήδη παραληφθεί από εμάς, και εν συνεχεία ζητηθεί παράδοση κατ’ οίκον, η χρέωση διαμορφώνεται εις το διπλάσιο. Το παραπάνω ισχύει μόνο για προϊόντα που διακινούνται με φορτηγά αυτοκίνητα και όχι με courier.

– Στην περίπτωση που απαιτείται χρήση γερανού η χρέωση διαμορφώνεται μετά από συνεννόηση με την εταιρία.

– Το sygometal.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους τρόπους και τις τιμές αποστολής χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

– Οι χρεώσεις για παραδόσεις προϊόντων μεγάλου όγκου ισχύουν με την προϋπόθεση ότι τα αντικείμενα μπορούν να παραδοθούν με τη χρήση δύο(2) ατόμων(μεταφορέων), είτε με χρήση ανελκυστήρα, είτε με τις σκάλες. Σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρχει επιπλέον χρέωση.

– Παραδόσεις μεγάλου όγκου αντικειμένων γίνονται κάθε Τρίτη και Παρασκευή και σε ειδικές περιπτώσεις άλλες ημέρες.